Dorohoi News Logo

Cadrelor didactice li se interzice fumatul

fumatul interzis

Şcoala nr. 7 „A.I.Cuza” a devenit singura instituţie publică unde este interzis cu desăvârşire fumatul. Desi acest lucru nu era inclus pe ordinea de zi, membrii Consiliul de administraţie a şcolii, întrunit la sfârşitul săptămânii trecute, au cazut de acord ca in unitatea de invatamant sa se respecte Ordinul ministrului educatiei, privind interzicerea fumatului in scoli, renunţându-se in acest fel la clasicul „loc de fumat”. Motivaţia Consiliului de adminsitraţie a fost legislaţia în vigoare, care în actele normative emise de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, se precizează clar acest lucru.
     „Pe tot teritoriul şcolii, adică incinta clădirii dar şi curtea exterioară, nu se mai fumează. Cadrele didactice care au acest viciu vor trebui să se conformeze” a declarat Minodora Găină, directorul unitaţii de învăţământ.
    Decizia Consiliului de administraţie este privită diferit de cadrele didactice, unii considerând-o oportună în timp ce alţii, în special cei ce fumează, cred că este exagerată. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web