Dorohoi News Logo

Elevii dorohoieni încep astăzi examenele de corigență

corigente

Elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal (din alte clase decât cele terminale) vor da examenele de corigență în perioada 27-31 august. Conform calendarului publicat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS), elevii claselor a VIII-a au susținut corigențele în perioada 20-22 august, iar cei din clasele terminale de liceu în perioada 8-9 august.

De asemenea, elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, de liceu, din anul de completare și cei care au parcurs stagiile de pregătire practică, care nu au putut participa la sesiunea de corigențe stabilită în perioada 8-9 august, se pot înscrie la sesiunea generală de corigențe, din perioada 27-31 august 2012.

Elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, liceu, anul de completare și stagiile de pregătire practică, care s-au prezentat la sesiunea de corigențe pentru aceste clase din perioada 8-9 august si nu au promovat examenul de corigenta, vor fi declarați repetenți și nu mai au dreptul să se prezinte la sesiunea din 27-31 august 2012.  (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web