Dorohoi News Logo

Locul V pentru județul Botoşani, la etapa naţională a Concursului de proiecte antidrog

concurs

În perioada 27 august – 1 septembrie 2012 s-a desfăşurat la Eforie Sud, în Centrul de agrement New Paradise, faza naţională din cadrul Concursului de proiecte antidrog „Împreună”, ediţia a IX-a,  organizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Palatul Naţional al Copiilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Constanţa.
   
Echipajul judeţului Botoşani a avut în componenţă patru elevi (Andreea Anton, Sabina Jitaru, Smaranda Ursuleanu şi Cosmin Tataru) din clasa a XI-a E de la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, coordonaţi de prof. diriginte Monica Ifrim.    
 
Punctajul final a reprezentat însumarea prezentării proiectului câştigător la faza judeţeană, prezenţa şi activitatea echipei la atelierele de lucru (Teatru, Dans,Creativitate, Comunicare, Tir, Jocuri sportive, Muzică,Team Building, Antidrog, Orientare, Împletituri, Artă decorativă, Modelaj, Fantezie, la care au participat atât elevii cât şi profesorii), posterul taberei şi clasamentul la traseul aplicativ final.
    
Juriul, compus din formatorii atelierelor, a avut ca preşedinte pe Cătălina Chendea, inspector de specialitate în cadrul M.E.C.T.S.
 
Echipajul judeţului nostru a obţinut locul al V- lea din cele 37 de judeţe participante, bucurându-se de aprecierea organizatorilor în ceea ce priveşte seriozitatea, responsabilitatea, perseverenţa şi decenţa cu care a tratat toate etapele concursului.
     
După participarea la stagiul de formare organizat în tabăra şcolară, echipa de proiect are sarcina de a implementa un alt proiect la nivelul unităţii şcolare şi de a trimite portofoliile proiectelor implementate la Bucureşti pentru jurizarea naţională. Prof. Monica Ifrim - coordonator proiect (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web