Dorohoi News Logo

Profesori de limba engleza din Dorohoi specializati in Anglia

Profesori Anglia

In perioada 18-29 octombrie doua profesoare de limba engleza din Dorohoi s-au specializat in Anglia prin Programul Sectorial Comenius-Mobilitati de Formare Continua.
    D-nele prof. Otilia Puiu de la Colegiul National “Grigore Ghica ” si prof. Livia Viziteu de la Scoala Nr.2 “Stefan cel Mare” Dorohoi au urmat cursuri de formare in Londra, respectiv Oxford, care s-au axat pe doua componente-metodologie si limba, vizand  insusirea unor tehnici noi de imbogatire a cunostintelor lingvistice si de predare.
    Cele doua profesoare s-au aratat deosebit de incantate de aceste cursuri  organizate de institutii faimoase din  Anglia: Excel English Language School (Londra) si Oxford House College (Oxford). Alaturi de colegi din alte tari, profesorii participanti au avut ocazia sa- si  imbunatateasca si sa-si extinda tehnicile de predare astfel incat orele de engleza sa fie cat mai atractive si eficiente pentru elevi si mai ales interactive.
    “Cursul a fost deosebit de util deoarece am achizitionat metode si tehnici de predare moderne a limbii engleze care cu siguranta vor spori calitatea actului educational si in consecinta, ii va motiva mai mult pe elevi sa invete limba engleza si sa descopere cultura si civilizatia anglo-saxona.” prof. Puiu Otilia.
    Cele doua stagii de perfectionare au fost finantate cu sprijinul Comisiei Europene in cadrul programului Long Life Learning.
    „ Ca profesor de limba engleza am avut o sansa deosebita sa studiez  intr-un centru universitar de prestigiu asa cum este Oxford si sa-mi îmbogăţesc tehnicile de predare şi competenţele lingvistice.” prof. Viziteu Livia  (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web