Dorohoi News Logo

Grădinița Nr.6 Dorohoi - Concursurile judeţene faza pe unitate, la final - FOTO

Gradinita nr.6 Dorohoi_01

Concursurile judetene: „Micul pompier”, „Micul pieton” si „Copii frumosi si sanatosi” – faza pe unitate, desfasurate la Gradinita cu program prelungit nr.6 Dorohoi s-au finalizat.

Scopul acestor concursuri este de formare si consolidare in randul copiilor a unor deprinderi de comportament corect, civilizat si preventiv. Au un caracter educativ si tehnico-aplicativ, in domeniul apararii impotriva incendiilor, privind circulatia pe drumurile publice si cu privire la apararea sanatatii.             
Toti participantii au demonstrat vaste cunostinte in domeniile verificate, au facut fata probelor propuse de regulamentul fiecarui concurs.        

La concursul „Micii pompieri” - faza pe municipiu, gradinita va fi reprezentata de urmatorii copii: Butescu Matei, Ilascu Andreea si Grigoras Stefan, iar la concursul „Micul pieton”, echipa care va reprezenta gradinita este formata din urmatorii copii: Ilascu Andreea, Grigoras Stefan si Puiu Lucian. Echipa formata din copiii: Cojoceanu Marina, Vasilcu Sabina si Vieru Luca va reprezenta gradinita la faza municipala a  concursului „Copii frumosi si sanatosi”.

„De fiecare data cand particip la astfel de concursuri sunt impresionata de talentul copiilor de a afla si de a cunoaste regulile de prevenire a incendiilor avand in vedere ca este vorba de micuti in varsta de pana la 5 ani.Scopul concursului a fost atins, preşcolarii şi-au pus în valoare creativitatea, rezultate care derivă din munca dedicată copiilor de către cadrele didactice ce i-au pregătit .”,a declarat pentru Dorohoi News, Angela Francu, şef SVSU Dorohoi.         

La toate aceste concursuri, juriul a fost format din persone abilitate care sa verifice cunostintele copiilor:ing. Francu Angela, sef S.V.S.U.-Primaria Dorohoi; doctor Catalina Popa din partea Cabinetului medical scolar nr.1; agent sef Petcu Cristian si agent Puntea Catalin din partea Politiei Municipiului Dorohoi; prof. Dupu Mariela - responsabil de structura la Gradinita nr.6 Dorohoi , Boariu Dorela- educatoare la Gradinita nr.6 Dorohoi si Niculaesei Simona, reprezentanta Comitetului de parinti pe unitate.              

Felicitari tuturor copiilor, educatoarelor si parintilor acestor copii!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web