Dorohoi News Logo

Grădiniţa nr. 4 Dorohoi, grupa „Albinuţele” – E VREMEA COLINDELOR

E vremea colindelor 13

An de an Sărbătoarea Crăciunului este aşteptată cu emoţie şi speranţă de copii. Crăciunul înseamnă bucuria de a fi cu ceilalţi, cu ai tăi, înseamnă a avea sentimentul că minunea prilejuită în ieslea din Bethlehem este minunea din sufletul tău.
          
Naşterea Domnului, marea sărbătoare a creştinilor, acest miracol al lumii, aduce schimbarea şi speranţa noastră de mai bine şi ne face parcă, în preajma acestor sărbători să fim mai buni, mai omenoşi, mai răbdători, mai iertători unii cu alţii. Sărbătorile de iarnă le trăim cu un farmec şi o frumuseţe aparte, ce le fac aşteptate cu dragoste şi multă dăruire. Într-un cadru de sărbătoare aleasă, copiii de la grupa „Albinuţele” -Gradiniţa nr. 4, îndrumaţi de prof. Mariana Chiţu, au pregătit momente speciale care au adus pe scena o frântură din datinile străvechi ale creştinilor. Cu glasuri cristaline, cu inimile deschise au cântat colinde şi au spus poezii prin care şi-au arătat bucuria pentru miracolul săvârşit.
        
Nu a lipsit nici Moş Crăciun, care a împlinit această sărbătoare. Copiii au primit multe daruri şi au făcut promisiuni că vor fi cuminţi şi vor asculta pe părinţi.
        
Copiii de la grupa „Albinuţele”, vă doresc ca magia sărbătorilor de iarnă să vă aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul dumneavoastră.
          
LA MULŢI ANI !

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web