Dorohoi News Logo

Elevii pot participa la un campionat național de șah

campionatul-national-de-sah

Campionatul Național de Șah „Elisabeta Polihroniade” - echipe mixte, ediția 2013, organizat de Asociația Clubul Sportiv „Elisabeta Polihroniade” va avea loc în perioada 14 ianuarie-1 iulie. Competiția este destinată elevilor din unitățile de învățământ gimnazial din cele 41 de județe ale țării.  Înscrierea se va face începând cu 14 ianuarie până la data de 1 februarie la Inspectoratele Școlare Județene prin completarea unei cereri de înscriere. Unitățile de învățământ pot participa cu o singură echipă care va fi formată din patru elevi titulari, din care cel puțin o elevă.

Jucătorii, componenți ai echipei trebuie să fie elevi ai claselor I-VIII, să provină din aceeași unitate școlară și să fie atestați medical pentru practicarea șahului. Campionatul se va desfășura pe etape, astfel:

-faza locală: în perioada 14 ianuarie - 1 februarie
-faza județeană: în zilele de 1 februarie – 5 aprilie 2013
-faza națională: 14 aprilie - 21 aprilie 2013 la Căciulata

Campionatul Național de Șah „Elisabeta Polihroniade” este organizat cu sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret și al Federației Române de Șah. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web