Dorohoi News Logo

Lista cu profesorii de elita din judet va fi publicata in aceasta saptamana

lista cu profesori

Aproximativ 500 de profesori botosaneni vor intra in categoria profesorilor de elita din judet. Inspectoratul Scolar Judetean va publica pina la sfirsitul acestei saptamani o lista cu numele profesorilor de elita din judet. Daniel Bucataru, inspector in cadrul ISJ, a declarat ca profesorii din judet au depus CV-ul insotit de actele doveditoare la unitatea scolara care sa demonstreze rezultatele obtinute, iar consiliul de administratie al scolii a analizat aceste documente, iar cei care au indeplinit criteriile au fost nominalizati la ISJ, scrie botosaninews.ro.
     "La inspectorat au fost facute comisii pe fiecare disciplina din membrii consiliului consultativ al disciplinei, s-au analizat inca o data acele cereri si apoi au fost inaintate catre Consiliul de administratie al ISJ, care a validat listele respective", a precizat Bucataru.
Potrivit acestuia, in jur de 500 de profesori din 7000 existenti in judet vor capata statut de profesor de elita. El a declarat ca acesti profesori nu sunt recompensati material, ci vor primi doar niste diplome din partea inspectoratului. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web