Dorohoi News Logo

Vezi care sunt documentele necesare pentru înscrierea cadrelor didactice la Programul de mobilități Comenius

Programul de mobilități Comenius

În anul 2013, cadrele didactice din învățământul preuniversitar care vor să se înscrie la LLP-Programul sectorial Comenius: mobilități individuale-formare continuă pentru personalul implicat în educație își pot depune candidaturile atât online cât și prin poștă.

Termenul limită pentru stagiile care urmează să se desfășoare după 1 mai 2013 este 16 ianuarie. Documentele necesare depunerii candidaturii sunt:
-formularul tip de candidatură pentru anul 2013- tipărit în două exemplare care vor fi semnate și ștampilate de candidat, dar și de reprezentantul legal al instituției de origine. Un exemplar al acest formular se va transmite prin poștă la Agenție alături de celelalte documente, iar al doilea exemplar se va păstra de către candidat.
-descrierea activității de formare(un exemplar)
-invitația din parte instituției organizatoare a stagiului, doar pentru activitățile de formare de tip job-shadowing/plasament(un exemplar)
-declarație privind activitățile de valorizare întreprinse de persoanele care au primit finanțare pentru mobilități individuale de formare continuă Comenius. Declarația va fi semnată de candidat, semnată și ștampilată de conducătorul instituției și avizată de inspectorul responsabil cu programele europene de la Inspectoratul Școlar Județean (un exemplar)

Documentele menționate se trimit toate într-o singură folie de plastic introdusă apoi într-un singur plic format A4. Se va specifica pe plic: Pentru Programul Sectorial Comenius-Mobilități individuale de formare continuă. Dosarul va fi transmis la adresa: Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, București, Calea Șerban Vodă nr. 133, etaj 3, sector 4. (Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web