Dorohoi News Logo

1 Decembrie: Sărbătoarea românilor!

Sc. nr.5_1 Decembrie

La Grădinița Nr. 8 Dorohoi s-a desfășurat premergător zilei de 1 decembrie o adevărată lecție de istorie. Înscrisă în calendarul acțiunilor din cadrul parteneriatului cu clasa a IV- a B condusă de prof. Ionel Ursea-Baciu de la Școala Nr. 5 Spiru Haret, activitatea s-a derulat cu participarea micuților de la grupele Licuricii și Fluturașii coordonate de  prof. Camelia Ursea-Baciu și educatoarele Maria Murarașu  și Elena Rusu.
   Proiectul educativ s-a desfășurat în perioada 26 -30 noiembrie 2010 cuprinzând mai multe activități din care enumerăm: „Să ne cunoaşte istoria!”- prezentarea unor materiale cu caracter istoric adecvate evenimentului, „Mândria de a fi roman”- învăţarea unor cântece şi poezii dedicate zilei de 1 Decembrie, activitate practică comună şcoală-grădiniţă, „ În zi de sărbătoare” – program artistic prezentat de elevii clasei a IV-a.
   Activitatea de la Grădiniţa Nr. 8  s-a încheiat cu organizarea unei expoziţii cu lucrările copiilor realizate cu acest prilej. La mulţi ani, Românie!  (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web