Dorohoi News Logo

Scandal la o şcoală din Botoşani: O elevă a fost bătută de profesorul de matematică

eleva_batuta

Un nou scandal s-a produs în şcolile din România. O elevă de clasa a VI-a a fost lovită peste faţă de profesorul de matematică pentru că nu a ştiut să rezolve o problemă, informează România TV. Conducerea unităţii de învăţământ a anunţat că va lua măsuri împotriva dascălului.

Incidentul s-a produs la o şcoală din localitatea Lunca, judeţul Botoşani. Un profesor de matematică care preda la clasa a VI-a s-a enervat pentru că doi elevi nu au ştiut să rezolve o problemă. Dascălul a scos-o la tablă pe eleva de 12 ani, care a rezolvat problema, însă s-a încurcat la următorul execiţiu. Înfuriat la culme, profesorul de matematică a lovit-o pe copilă peste faţă.

Inspectorul şcolar general al judeţului Botoşani, Mihaela Huncă, a declarat că a dispus ca o comisie de la ISJ Botoşani să verifice ce s-a întâmplat şi să dispună măsurile care trebuie adoptate în acest caz. Aceasta a mai spus că au fost anchetaţi tutorii copilului care nu doresc să depună plângere împotriva profesorului.

Profesorul acuzat de agresiune are 43 de ani vechime în învăţământ, iar în 2 martie ar urma să iasă la pensie, iar pe parcursul activităţii sale didactice nu a avut nicio sancţiune disciplinară.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web