Dorohoi News Logo

„O zi de iarnă, împreună…” cu Fluturașii de la Grădinița Ștefan cel Mare și Centrul Steaua Speranței

Dorohoi

Vineri, 25 ianuarie copiii din grupele Fluturașii, de la Grădinița Ștefan cel Mare și Sfânt din Dorohoi și cei de la Centrul Steaua Speranței și-au desfășurat activitățile împreună.
   
Activitățile alese de copii au fost centrate pe tema proiectului „Iarna, Anotimp de bucurii pentru cei mai mulți copii” și s-au finalizat cu o frumoasă expoziție cu tablouri de iarnă.
   
Cariocile cu pic și bețigașele igienice au fost instrumentele de lucru cu care copiii sub îndrumarea doamnelor profesoare: Gheorghiescu Ștefania, Burlacu Lenuța, Gherman Loredana și Topală Camelia au creat minunate peisaje de iarnă pe fișe tratate în prealabil cu cerneală.
   
În final Zâna Iarnă a răsplătit munca copiilor cu dulciuri, iar activitatea s-a finalizat cu o horă a copiilor și a Unirii, unirea despre care copiii au învățat multe în cadrul grădiniței ce poartă numele unui mare erou al neamului românesc.

La această  activitate a fost prezentă d-na director a grădiniței Doinița Dupu, care a apreciat implicarea copiilor cât și lucrul in echipă.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web