Valentine’ s Day sau Dragobete... oricare ar fi sărbătoarea dedicată iubirii... elevii clasei a XI –a E de la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi au înţeles că „A bell's not a bell 'til you ring it, A song's not a song 'til you sing it, Love in your heart wasn't put there to stay, Love isn't love 'til you give it away!" (Oscar Hammerstein).
Organizată în parteneriat cu Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză de la Clubul Copiilor Dorohoi, activitatea „Nothing Compares To You” a evidenţiat poveştile de dragoste care transced timpului, poveşti încărcate de emoţie şi zbucium precum Anna Karenina – transpusă de eleva Simona Pădurariu (Anna Karenina aduce în prim plan povestea unei contese din Rusia în secolul al XIX- lea, care se îndrăgosteşte de un alt bărbat şi e gata să îşi lase familia pentru a trăi iubirea vieţii ei.
Anna Karenina nu este doar o poveste de dragoste, ci şi o dramă copleşitoare, în care eroina alege calea autodistrugerii. Personalitatea enigmatică a Annei este elementul care atrage de secole cititori din întreaga lume); Tristan si Isolda – cu sensibilitate omagiată de eleva Andreea Anton (Povestea dintre Tristan şi Isolda este una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire şi porneşte de la mitul celtic al iubirii invincibile. Aceste două nume nu se pot rosti separat, cand spui Tristan, automat îţi vine continuarea, Isolda. Legenda glorifică forţa eternă a iubirii, singura care dă legitimitate uniunii dintre Tristan şi Isolda. Deşi finalul este unul tragic şi aduce moartea celor doi îndrăgostiţi, mesajul legendei este acela că atunci când există iubire adevărată, deşi forţaţi de împrejurări doi oameni nu pot fi împreună, dragostea lor poate rămâne sinceră şi puternică până la final); şi Romeo si Julieta – enigmatic şi profund marcată de prestaţia covărşitoare a elevilor Andreea Cărauşu şi Eduard Rotariu (Povestea iubirii dintre Romeo şi Julieta, este probabil cea mai cunoscută poveste de dragoste din istoria omenirii. Tragedia în cinci acte este opera marelui dramaturg William Shakespeare.
Înca de la prima reprezentaţie, piesa a fost primită cu mare entuziasm, şi există voci care spun că povestea celor doi îndrăgostiţi se bazează pe o întâmplare reală. Autorul nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această ipoteză), momentele de introducere ale acestor poveşti de dragoste fiind prezentate de elevele Sabina Jitaru şi Smaranda Ursuleanu.
Activitatea s-a încheiat cu vizionarea filmului „Ciprian Porumbescu” (1972), o capodoperă a cinemetografiei româneşti care îl prezintă pe Ciprian Porumbescu aşa cum îl descria bunul său prieten, Constantin Morariu: „Cu chipul său falnic, cu firea sa foarte simpatică, Ciprian magnetiza pe oricine, astfel că puterii lui atractive nu-i putea rezista nimeni. Îl caracteriza cu deosebire simţirea adâncă şi dragostea fierbinte pentru tot ce e frumos şi nobil. Era blând, plăcut la vorbă, foarte onest, de o rară bunătate, duios, chiar şi atunci când părea revoltat.” (Elisabeta Ifrim - vicepreşedinte C.Ş.E. „Grigore Ghica” Dorohoi, primvicepreşedinte C.J.E. Botoşani)