Dorohoi News Logo

“Copii frumosi si sanatosi”- Gradinita cu program prelungit nr.6 Dorohoi

Copii frumosi si sanatosi

La Gradinita cu program prelungit nr.6 Dorohoi, s-a desfasurat concursul  judetean “Copii frumosi si sanatosi” – faza pe unitate. Prescolarii au dovedit reale cunostinte despre principalele  norme de igienă şi de alimentatie, prevenirea accidentelor, a imbolnăvirilor.
Probele  concursului au fost urmatoarele:
Proba teoretică -  rezolvarea unor  chestionare;
Proba practică – redarea prin desen/pictură (acuarelă) a unei situatii în legătură cu tema concursului (pe temă sanitară) şi motivarea ei;
Moment artistic la temă ( 2-3 minute).
   Juriul a fost format din: prof. Mariela Dupu, director la Gradinita nr.6 Dorohoi; inst. Daniela Grigoruta, educatoare si reprezentant al parintilor de la Gradinita nr.6 Dorohoi si Mindrescu Corina, asistent medical.
   De buna desfasurare, cat si de organizarea acestui concurs s-au ocupat doamnele educatoare: prof. Julinschi Alina si Cuzuban Ecaterina.
   Toti copiii s-au straduit sa rezolve corect chestionarele, sa redea prin desen tema concursului si sa prezinte un scurt moment artistic. Echipa care s-a clasat pe primul loc si care va reprezenta grădinita la faza zonală este formată din urmatorii prescolari: Julinschi Alexia si Grigoruta Andra. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web