Dorohoi News Logo

De Craciun fii mai bun

De Craciun fii mai bun

"De Craciun fii mai bun"! Acesta a fost mesajul pe care l-au transmis oamenilor cu suflet mare, zeci de elevi botosaneni. Ei au participat, sambata, la un spectacol caritabil organizat cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati.
   Micii artistii au cantat si au dansat cu un singur scop, acela de a strange bani pentru copiii cu probleme psihice si fizice. Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva din Botosani impreuna cu Asociatia de sprijin a copiilor si tinerilor cu cerinte educative speciale a organizat un spectacol cu copii pentru copii. Actiunea a avut loc la Teatrul Mihai Eminescu, unde zeci de elevi au urcat pe scena si au sustinut momente artistice pentru minorii aflati in dificultate.
   În cadrul evenimentului, participanţii s-au putut bucura de muzică de calitate, scenete, dansuri tradiţionale şi colinde. Spectacolul a fost susţinut de copiii de la şcolile cu clasele I-VIII nr. 1, 3, 6, 10, 13, 16 Botoşani, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Botoşani, Şcoala cu clasele I-VIII Gorbăneşti, Grădiniţele nr. 3, 9, 15 Botoşani, Grădiniţa Şcolii nr.16 Botoşani, Colegiul Naţional "A. T Laurian", Colegiul Naţional "M. Eminescu", Liceul Teoretic "N.Iorga" Botoşani, Seminarul Teologic Ortodox Liceal "Sf. M. Mc. Gheorghe" Botoşani, Asociaţia culturală "Vis de artist" Botoşani.
   Dorohoienii au fost reprezentaţi de Cezara Mîndrescu, membră a grupului vocal Voces care a interpretat piesa „ Once upon a december” dar şi de Grupul „Miraj” alcătuit din elevii cl. a II a C „Şc. Nr, 5 „Spiru Haret” Dorohoi, conduşi de prof. Iuliana Mîndrescu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web