Dorohoi News Logo

Educaţie rutieră pentru elevii de la „Alexandru Vlahuţă”

Educaţie rutieră

„Respectarea regulilor de circulaţie salvează vieţi”este un proiect realizat de Grupul Şcolar “Alexandru Vlahuţă”  din Şendriceni, în colaborare cu Poliţia Municipiului Dorohoi.
   Iniţiat de inginerul Tudor Bunduc, în colaborare cu profesorii Daniel Nicorici, Dorin Gheorghiescu şi Laurenţiu Sachelaru, proiectul a beneficiat şi de aportul Poliţiei Municipiului Dorohoi. “Având în vedere că în ultimii ani a  crescut numărul accidentelor de circulaţie şi infracţiunilor comise de elevi în calitate de conducători auto sau pietoni, se impune depistarea cauzelor care au contribuit la aceasta şi luarea măsurilor necesare pentru diminuarea numărului  şi a gravităţii acestora” a declarat Tudor Bunduc, iniţiatorul proiectului.
   În acest context, proiectul a inclus o dezbatere, care a avut loc la Sala Teatrului şi la care au participat 254 de elevi şi 18 profesori, iar prin amabilitatea subinspectorului Tudor Turcu, elevii au putut afla mai multe despre activitatea Poliţiei Rutiere, pe linie de prevenire şi sancţionare a abaterilor săvârşite pe drumurile publice. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web