Dorohoi News Logo

Spectacol la Sala Teatrului din Dorohoi cu elevii Liceului „Regina Maria” - FOTO

Proiect Comenius Regina Maria_06

Sala Teatrului din Dorohoi a gazduit marti, 12 martie, un spectacol sustinut de elevii Liceului „Regina Maria”, parteneri in cadrul proiectului Comenius: „Les traditions populaires-une entrée interculturelle”.

În cadrul spectacolului organizat de coordonatoarea Cristina Ciobanu Iluca, elevii au prezentat o sceneta de teatru a lui Moliere, cântece tradiționale specifice tarii noastre, sustinute de orchestra “Mugurelul” coordonata de profesorul Marcel Dupu si formatia “Stejarelul” coordonata de Leonid Enea, cat si dansuri moderne cu elevele din clasa a-X-a .

„In cadrul proiectului vom prezenta sistemul de invatamant romanesc, urmand ca joi si vineri sa continuam una din activitatile noastre si sa dezbatem temele „Ce inseamna sa fii roman” si „Sarbatorile mari de peste an”, iar spre final vom organiza o masa traditionala romaneasca.  Proiectul se va incheia in luna mai in Franta”, a declarat pentru Dorohoi News, Cristina Ciobanu Iluca, coordonatoarea proiectului, profesor de Limba Franceza la Liceul „Regina Maria” Dorohoi.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene si a cuprins activitati desfasurate in cadrul scolii, workshop-uri de teatru si muzica, care au fost imbinate cu vizite la diferite obiective turistice din Dorohoi. (Otilia O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web