Dorohoi News Logo

Copiii din Grădinița Nr. 8 Dorohoi au demonstrat că știu să circule corect

Gradinita nr.8

Preșcolarii  de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Dorohoi au participat  în această perioadă  la etapa  pe unitate a concursului rutier Micul pieton.Competiția a atras un număr  mare de preșcolari  din unitatea noastră ,de vărstă 5-7ani, dornici  să-și pună în valoare cunoștințele în domeniul cunoașterii și respectării  normelor rutiere. Din partea Poliției municipiului Dorohoi,Serviciul circulație rutieră  a participat d-nul  Bighiu Cornel.
    Copiii au demonstrat  si de aceasta data că știu sa circule corect, să respecte regulile de circulatie și participă cu mare interes la toate lectiile de educatie rutiera. Ca in orice concurs, au avut de trecut prin două probe: o probă orală și o probă practică - cea a chestionarelor,cu tematică specifică educației rutiere.
    Activitatea organizată de d-nele Camelia Ursea și Dobrea Viorica s-a finalizat cu premierea caștigătorilor, iar în curtea grădiniței s-au fotografiat alături de agentul de circulație și mașina poliției rutiere. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro


 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web