Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria” Dorohoi: Olimpiadele județene – Performanță și succese!!!

Olimpici_Regina Maria

În urma desfășurării olimpiadelor județene, elevii Liceului „Regina Maria” Dorohoi au obținut următoarele rezultate:

- 11 calificări la etapa națională
- 10 premii I
- 8 premii II
- 20 premii III
- 21 mențiuni

Cifrele de mai sus reprezintă un bilanț succint, dar relevant, al participării elevilor de la Liceul ”Regina Maria” la etapa județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare. Ceea ce se află dincolo de statistică, sunt sute de ore de muncă, multă ambiție și dăruire, dorința de a fi în vârful ierarhiei, descoperirea talentelor adevărate, un drum ascendent către succes și sentimentul dulce al victoriei. Ceea ce urmează acestei etape, nu poate fi decât satisfacția elevilor că li s-a recunoscut munca, a părinților care au avut încredere în această școală și a profesorilor cu vocație care și-au găsit discipoli pe măsura disponibilității lor de a-i călăuzi.

Cei 11 elevi calificați la etapa națională umplu frumos harta României și promit că vor transforma participarea lor într-o reușită: Ionescu Andrei – Sabin (Fizică, Evrika), Budeanu Cosmin-Mirel (Astronomie), Ursachi Eva-Ştefania (Științele pământului), Vasilachi Laura Elena (Limba și literatura română, Made for Europe), Luca Edward Adrian (Istorie, Religie) Racu Alexandru Florin (Concursul Național de Matematică Aplicată ”A. Haimovici”), Borşan Răzvan (Tehnologia Informației), Ivănescu Vlad - Alexandru (Geografie).

Pentru dăruirea lor și pentru pasiunea cu care scriu tot mai vizibil cuvântul PERFORMANȚĂ pe frontispiciul „Reginei Maria”, le mulțumim și îi așteptăm cu fruntea sus de la etapa națională!

Medalion de olimpic

„Privesc spre orizontul succesului şi spre valurile tulburi din jur. Încrezător în puterile mele, merg mai departe deoarece ştiu că niciodată nu mă voi îneca în marea eşecului. Am ajuns departe, dar nu e suficient. Îmi asum un destin sub semnul desăvârșirii și împlinirii aspirațiilor. Sunt onorat să fiu în fruntea echipei de olimpici de la liceul în care învăț, în care mi-am găsit adevărați mentori și în care mi se modelează personalitatea și dorința de autodepășire.” (Luca Edward Adrian, clasa a X-a C).

Ce ar mai fi de spus? Edward a obținut nota 10 la Olimpiada de istorie, a fost primul la cea de religie, a terminat cu media 10 clasa a IX-a și semestrul I al clasei a X-a și promite că veți auzi despre el doar lucruri care vă vor face să îl apreciați și să îi recunoașteți valoarea.

Vezi rezultatele complete la olimpiadele județene, Click AICI!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web