Dorohoi News Logo

Trupa de teatru a Seminarului Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi, a obținut locul al-II-lea la Festivalul Francofon de artă teatrală

Les Bijoux a Seminarului Teologic Sf. Ioan Iacob Dorohoi_1

Cu ocazia sărbătorii zilei Francofoniei, trupa de teatru „les Bijoux” alcătuită din elevii profilului bilingv a Seminarului Teologic Liceal „Sf. IoanIacob” Dorohoi, au  participat la festivalul județean francofon „Paroles et theatre”, organizat la sala teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani.

Sub coordonarea doamnei prof. Butescu Gianina, în colaborare cu prof. Andreea Tănase și prof. Chicoș Elena, elevii au prezentat o piesă de teatru în limba franceză care a obținut premiul al II-lea pentru interpretare și premiul al III-lea pentru costume și decoruri. În afara concursului elevele Seminarului dorohoian Ecaterina Muha și Catrinescu Diana au încântat publicul prin interpretarea a două melodii în limba franceză: „Paroles, paroles” și „Mon mec a moi”. Trupa de teatru „Les Bijoux” a fost alcătuită din elevii: Elena Avădăni, Roxana Ibănișteanu, Andrei Hrițuleac, Roxana Hanganu, Andrei Ciubotariu, (clasa a IXa B) și Alexandra Scriba, Eugen Romaniuc și Ecaterina Muha, clasa a Xa B.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web