Dorohoi News Logo

Specatcol incendiar „Ghica are talent” la Sala Teatrului din Dorohoi - FOTO

Specatcol incendiar - Ghica are talent_1

Sala Teatrului din Dorohoi a gazduit miercuri, 3 Aprilie, un spectacol sustinut de elevii Colegiului National „Grigore Ghica”, parteneri in cadrul proiectului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

În cadrul spectacolului „Ghica are talent”, organizat de Biroul Exececutiv al Consiliului Elevilor, cu ajutorul consilierului educativ și al responsabilului Comisiei de activități extrașcolare al Colegiului Național, elevii au prezentat 12 numere de muzica, magie, voce, dans si stand up comedy.

Evenimentul s-a bucurat de popularitatea unui număr mare de elevi, dar şi de prezenţa unora dintre oficialii oraşului care au primit bucuroşi invitaţia elevilor dorohoieni, apreciind foarte mult iniţiativa acestora. Nu a lipsit nici Dorin Alexandrescu, primarul municipiului care s-a aratat foarte multumit de talentele dorohoiene.
 
Jurizarea celor 12 numere a fost facuta de Valuta Murariu, directorul Casei Municipale de Cultura Dorohoi, Carmen Agrăpinei, profesor Colegiul Grigore Ghica, Andrei Balan, presedintele consiliului elevilor, cat si de elevul Andrei Gorgan.

Castigatorul marelui premiu a fost Catalin Luca, urmat de:
Premiul I: Cosmina Dutcovschi si Orchestra Mugurelul
Premiul II: Electric Purple si Ana Maria Gîbu
Premiul III: Cosmin Crihan/Alin Zvanca, Tudor Hurmuz si Adelina Viciriuc/Delia Filip.

Premiantii au fost rasplatiti cu bani si produse cosmetice de la Avon, sponsorii principali ai editiei „Ghica are Talent” fiind: Trans Matei, Avon, Floraria Bya si nu in ultimul rand un sponsor care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

„A fost un spectacol nemaipomenit, mai asteptam asemenea talente la Sala Teatrului si speram sa ne bucuram in continuare de talentele elevilor dorohoieni”
, a declarat in exclusivitate pentru Dorohoi News, Valuta Murariu, director Casa Municipala de Cultura Dorohoi. (Otilia O.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Redacția Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la această ştire! Mulţumim pentru întelegere!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web