Dorohoi News Logo

„Să știi mai multe, să fii mai bun!” la Școala Primară Nr.5 Oroftiana - FOTO

Scoala Primara Nr. 5 Oroftiana_1

Săptămâna 1-5 aprilie dedicată activităților educative extrașcolare și extracurriculare reprezintă pentru elevii de la Școala Primară Nr.5 Oroftiana un nou prilej de bucurie și un motiv în plus să iubească școala. Chiar dacă au renunțat la cărți și la caiete, elevii au învățat cât e de plăcut să vii la școală.

Copiii și-au manifestat din plin creativitatea în domenii diverse, implicându-se activ în activitățile propuse. Din activitățile desfășurate, amintim: ”Lumea magică a cărții”, ”Comportamentul pe drumul public”, ”Un mediu pentru toți, toți pentru mediu!”, ”Natura... comestibilă”, ”Primăvara în pași de vals”. Sub îndrumarea doamnelor învățătoare Oanea Elena și Ungureanu Roxana, elevii au confecționat o carte cu povești, macheta unei străzi, au reciclat pet-uri și pahare de plastic, însuflețindu-le cu mânuțele lor îndemânatice, au confecționat mesaje pentru mediu, au gătit în mod creativ și au dansat în ritm de vals.

Astfel de activități sunt extrem de atractive pentru elevi, contribuind la optimizarea relațiilor dintre ei și consolidarea relației dintre școală și familie.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web