Dorohoi News Logo

Prima expoziție a Școlii nr.1 Dorohoi desfășurată sub egida „Pată de culoare – suflet de copil”

Scoala 1 Dorohoi expozitie

„Frumosul ne înconjoară, să ne bucurăm și să-l interpretăm prin creația artistică a copiilor pe care îi îndrumâm și îi învățăm.” prof. itin.Constantint Luca
  
Rolul activităților extracurriculare în ȘCOALA ALTFEL „SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN”. Activitățile extracurriculare își au importanța lor în activitatea educațională. Din ce în ce multe sisteme educaționale le adoptă și le recunosc meritele în îmbunătățirea performanței copiilor la școală. S-a observat faptul că activitatea de învățare dă rezultate mult mai bune dacă este îmbinată și cu câteva momente de relaxare și de detensionare.
  
Casa Municipală de Cultură din Dorohoi a găzduit miercuri 3 aprilie, prima expoziția a Școlii gimnaziale Nr. 1 Dorohoi PATĂ DE CULOARE – SUFLET DE COPIL, unde au fost expuse desene, desene decorative, picturi și colaje. Lucrările au fost realizate de cei mai talentați elevi ai școlii coordonați de prof. Constantin Luca și prof. Cliveț Daniela, Cheptănariu Ana și Halici Mihaela.
  
„Lucrările au fost admirate de elevi coordonați și de la alte școli din municipiu. Aceste lucrări poartă amprenta sufletească a celor care le-au creat și sunt rodul orelor de muncă depuse de elevi și cadrele coordonatoare”
a declarat prof. Constantin Luca.
  
„Educația plastică presupune cultivarea cunoașterii artistice, prin dezvoltarea gândirii specifice a elevilor, a sensibilității și gustului lor estetic”
, a declarat Petrică Maxim creator modelor ceramist invitat la această activitate cultural instructiv educativă.
  
Cu această ocazia s-a fixat și un PARTENERIAT între Școala gimnazială Nr.1 și Școala gimnazială A.I Cuza Dorohoi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web