Dorohoi News Logo

Premiul I pentru Trupa ”LIZUCA” de la Școala Gimnazială Dumbrăvița - FOTO

Trupa - LIZUCA de la Scoala Gimnaziala Dumbravita_3

In perioada 1-2 aprilie 2013, la  Colegiul Tehnic “Ion Creanga“ din Targu Neamt a avut loc cea de-a IV-a editie a Proiectului “Creanga …la el acasa”.
 
Scopul acestui concurs este ”de a pregăti elevii pentru provocările vietii, vizând în special plăcerea de a citi, abilitatea de a comunica şi cultivarea gustului estetic. Proiectul s-a născut din dorinta de a contribui la îmbogătirea spirituală a elevilor. Curiozitatea, întelepciunea şi nerăbdarea lor dovedesc că, dincolo de timpul nerăbdător cu oamenii, încă mai avem nevoie de Creangă, pentru că humuleşteanul nostru nu înseamnă pentru noi doar spiritualitate, ci şi cultură, talent, omenie, sensibilitate, adică... poporul român, fărâma de dumnezeire din fiecare dintre noi.”

Trupa de teatru “LIZUCA” a Scolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”,Dumbravita,coordonata de prof.Simona Aiacoboaie, a participat pentru prima data la Secţiunea Teatru cu o piesa adaptată după „Soacra cu trei nurori,obtinand premiul I .Eleva Batir Bianca a obtinut premiul special al juriului pentru cea mai buna interpretare feminina.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web