Dorohoi News Logo

Grădinița nr. 9 Dorohoi : Gânduri frumoase pentru prieteni

DSC_0004

Necesitatea  integrării  cu succes a preșcolarilor în clasa I a trezit dorința  educatoarelor și învățătorilor să colaboreze pentru asigurarea continuității procesului de instruire și educare.

Astfel pentru reducerea impactului cu cerințele școlii dar și pentru familiarizarea părinților cu ceea ce reprezintă  școala, Grupa ”FLORILOR” de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 ”Ștefan cel Mare și Sfânt”  și  elevii clasei  a IV-a  a Școlii nr.5 ”Spiru Haret”, cunoscuți  sub numele de ECO AMICII,  au desfășurat în ziua de 27 ianuarie 2011 activitatea cu tema ”Gânduri frumoase pentru prieteni”  din cadrul Proiectului  ”ȘCOALA NE AȘTEAPTĂ”.
   Într-o atmosferă de sărbătoare, școlarii i-au primit pe mai micii lor prieteni – preșcolarii, cu numeroase surprize. Într-un mic carnețel școlarii au pus impresii, gânduri, sentimente. Toate, împreună cu un zâmbet prietenesc, le-au dăruit preșcolarilor. Copiii au format echipe, au lucrat împreună, au cântat sub îndrumarea doamnei învățătoare Doina Cozma și a educatoarelor Viorica Neaună și Elena Leancă.
   Activitatea s-a bucurat de prezența părinților preșcolarilor precum și a doamnelor Daniela Cojocaru, prof. - director al Școlii nr.5 ”Spiru Haret” și Anișoara Doinița Dupu, prof. – director al Grădiniței cu program prelungit nr. 9 ”Ștefan cel Mare și Sfânt”. (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web