Dorohoi News Logo

UN FEBRUARIE BOGAT…

Scoala 8

...da, bogat, bogat în zăpadă şi în rezultate meritorii ale elevilor Şcolii Nr. 8 „Mihail Kogălniceanu”, Dorohoi, la etapa judeţeană a Olimpiadei de limbă, comunicare şi literatura română.
     Şi în acest an şcolar, sufletele părinţilor şi ale profesorilor au vibrat de emoţie, de bucurie lăuntrică în faţa rezultatelor frumoase pe care le-au obţinut elevii şcolii noastre, graţie abnegaţiei, a  muncii consecvente, sub îndrumarea dascălilor lor.
     Luptând cu ficţiunea, învăţăceii de la clasele a V-a au dobândit în realitate rezultate deosebite. Elevele Gherasim Iulisa, Mirăuţă Naomi, Streteanu Bianca, Sofroni Bianca, Mîndrescu Cezara şi Dănilă Roxana au obţinut MENŢIUNI, cu punctaje considerabile, care le-au onorat şi promovat deopotrivă.
     Cu rezultate remarcabile s-au întors de la etapa judeţeană a acestei competiţii şi elevii clasei a VI-a D. Talentata Calancea Ioana a obţinut LOCUL AL II-LEA cu 113,5 puncte, cu doar jumătate de punct diferenţă de locul I. Dovedind înclinaţie artistică şi muncind pe măsură, eleva Mihai Ştefania a realizat 106,5 puncte obţinând LOCUL AL V-LEA în ierarhia judeţeană, urmată la mică diferenţă de colegii Teleagă Adrian, Gherorghiescu Ionela şi Tărnăuceanu Cătălin – toţi recompensaţi cu MENŢIUNI.
     La clasele a VII-a şi a VIII-a au obţinut, de asemenea, MENŢIUNI, elevele Popovici Patricia, Gîbu Ana-Maria , Mirăuţi  Denisa, Bulat Smaranda, Ion Ramona, Bogdan Flavia şi elevul Gherasim Iulian.
     O performanţă de excepţie a înregistrat eleva Vasilachi Laura (a VIII-a A), care a obţinut pentru a doua oară, consecutiv, un loc fruntaş, (de aceată dată la clasa a VIII-a), loc pe care l-a împărţit cu eleva Ostafe Dana (a VIII-a E). Amândouă au acumulat la etapa judeţeană a olimpiadei 115 puncte. S-au clasificat la egalitate pe LOCUL I, calificându-se la etapa naţională, care va avea loc în acest an la Ploieşti, în luna aprilie.
     Bilanţul ?  2 PREMII I, 1 PREMIU II, 17 MENŢIUNI.
Felicitări  tuturor! Suntem mândri că sunteţi elevii noştri. Pentru mai departe,  – succes şi  multe împliniri în iarna provocărilor! (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web