Dorohoi News Logo

Dorohoi : Concurs de spoturi publicitare la Colegiul Naţional „Grigore Ghica”

Concurs Clip Publicitar

În cadrul activităţii „Săptămâna limbii franceze şi a francofoniei”, ediţia a IV-a, care se va desfăşura la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” din Dorohoi, sub coordonarea prof. Iulia Maria Stoica în perioada 13-20 martie 2011 va fi inclus un concurs de spoturi publicitare.

Acesta poartă numele de Chanel no 5 şi este organizat cu prilejul împlinirii a 90 de ani de la apariţia parfumului. Se pot înscrie până pe 10 martie 2011 echipe de câte 3 sau 4 elevi de liceu, cu o taxă de participare de 5 lei pe echipă. „Se va aprecia creativitatea şi originalitatea cu care elevii abordează această temă. Spoturile pot fi făcute pentru orice parfum, cu o durată de aproximativ 30-50 de secunde. Aşteptăm să se înscrie cât mai mulţi elevi, deoarece premiile vor consta în produse Chanel,” a spus profesorul coordonator al acestei acţiuni, Iulia Maria Stoica. Pe lângă cele trei premii, va exista şi un premiu de popularitate, unde elevii colegiului vor hotărî care spot publicitar este mai original.
Etapa finală a concursului va avea loc pe 18 martie la Sala Teatrului în cadrul spectacolului pentru „Săptămâna limbii franceze şi a francofoniei”, unde dansul va fi pe ritmuri de muzică franceză, iar piesele de teatru vor fi puse în scenă de elevi. (DorohoiNews.ro, Mădălina O).

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web