Dorohoi News Logo

Mărțișoare confecționate de copii de la Grădiniţa nr.9 “Ştefan cel Mare și Fundaţia “Star of Hope” Dorohoi

Martisoare Gradinita 9 Dorohoi

În cadrul parteneriatului cu Fundaţia “Star of Hope” Dorohoi, în data de 28 februarie 2011, grupa “Prichindel” de la Grădiniţa nr.9 “Ştefan cel Mare şi Sfânt” Dorohoi - educatoare Cătălina Pricopi și Angela Gherasim, a desfăşurat o activitate practică de confecţionare de mărţişoare prin diferite tehnici de lucru: şnuruire şi înnodare, modelajul plastilinei, pictură, origami şi aplicaţie prin lipire.

Copiii au cooperat şi au realizat în echipă diverse mărţişoare, prin care au marcat un început de primăvară  dorit de noi toți, în final organizând şi o expoziţie comună cu lucrările obținute.
Atât activitatea practică, cât şi programul artistic de cântece şi poezii a urmărit integrarea în grădiniţă a copiilor cu dizabilităţi de la central de consiliere şi sprijin “Star of Hope” Dorohoi – asistent  social Camelia Topală și psiholog Loredana Gherman.

Spre finalul activității , s-a discutat despre semnificația zilei de 1 Martie care ne readuce speranța, optimismul, credința în mai bine. "Prin lucrările realizate împreună cu prietenii noștri de la Fundația “Star of Hope” , am încercat să învingem viața și să readucem primăvara și soarele în sufletul tuturor", declară managerul unității, prof. Anișoara Doinița Dupu. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web