Dorohoi News Logo

Step by Step Șc. nr.8 : “Sărbătoarea celor 100 de zile de școală”

Dorohoi STEP BY STEP Sc. Nr.8

Primăvara a adus copiilor din cadrul alternative educționale Step by Step un dar minunat: „Sărbătoarea celor 100 de zile de școală”. Astfel, elevii clasei I C de la Școala nr.8 Mihail Kogălniceanu au sărbătorit vineri, 4 martie 100 de zile de școală.

Cu emoții, entuziasm și creativitate învățătoarele Halici Mihaela și Postărnac Corina, elevii lor, parinți și invitați au realizat o sărbătoare plină de semnificații, metaforă generatoare de noi idei și așteptări valoroase pentru toți cei prezenți.

Mesajul zilei, asemenea unui far călăuzitor, le-a îndrumat pașii și i-a făcut pe copii să pătrundă în cunoașterea semnificației acestei sărbători, realizarea întâlnirii de dimineață, noutățile si celelalte momente ale zilei.
Copiii din clasa I, fascinați de numărul 100 și multiplele implicații care derivă din acest concept, au realizat colecții uimitoare pe care le-au expus în clasă și holul școlii. Toate activitățile realizate la centrele de activitate au avut ca idee centrală „100 de zile de școală”.

Au cântat, s-au jucat, s-au bucurat:
Primăvara prinsă-n păr,
tot ce-mi mișcă fantezia,
jocul plin de neastâmpăr
fac toată copilăria”.
A fost o activitate deosebită, sensibilă și cu multiple semnificații, fapt ce impune să felicităm învătătoarele, copiii și părinții. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web