Dorohoi News Logo

GHIOCELUL DE ARGINT – Festival scolar la Ibanesti

ghiocelul de argint

Şcoala cu clasele I-VIII „Ştefan cel Mare” Ibăneşti a organizat Festivalul şcolar „Ghiocelul de argint”, festival care s-a desfăşurat duminică, 6 martie 2011, în sala Căminului Cultural din Ibăneşti. Festivalul s-a dorit a fi un strigăt de bucurie la începutul primăverii şi aşa a şi fost.

În ciuda vremii nefavorabile, la festival au participat multe şcoli din judeţ, fiecare şcoală participând cu mai multe formaţii. Printre participanţi s-au remarcat elevii clasei a III-a Step by Step de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.7 „Al.I.Cuza” Dorohoi, îndrumaţi fiind de învăţătoarele Elena Dănilă şi Dorina Lupu. Ei au intrat în concurs cu grupul vocal „Doruleţul”, formaţia de dansuri „Brâuleţul” şi un solist vocal, Antonio Tanasă, cu „Cântec pentru mama”. Programul prezentat a stârnit ropote de aplauze, sala Căminului Cultural din Ibăneşti fiind arhiplină.
Elevii claselor V-VIII, îndrumaţi de prof. Emanuela Botezatu, au prezentat un frumos program de cântece dedicate Zilei Mamei.
Prestaţia copiilor a impresionat prin păstrarea tradiţiei, originalitate, prin evidenţierea candorii şi purităţii copilăriei, dar şi prin omogenitatea şi echilibrul programului artistic. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web