Dorohoi News Logo

SC. Nr.2 Dorohoi - CONCURS “Cântec pentru mama”

SC. Nr.2 Dorohoi concurs cantec pt mama

Una dintre activităţile incluse în proiectului "Petale de suflet", desfăşurat în cadrul Şcolii cu cl. I-VIII, Nr.2, „Ştefan cel Mare”, Dorohoi, a fost concursul de interpretare vocală "Cântec pentru mama". Acest concurs a fost cea mai aşteptată activitate a lunii martie şi a fost dedicată de către organizatori şi participanţi celei mai dragi fiinţe – mama.

Concurenţii au fost selectaţi şi pregătiţi minuţios de către coordonatorul muzical al activităţii, înv. Mirel Dănilă. Coordonarea activităţii  a fost realizată de către prof. Maria Dumitrescu. Juriul a fost alcătuit din profesorii Rodica Crăciun, Iuliana Bortă, Magdalena Şalabină şi eleva Sorina Lefter.

Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni de vârstă: 10-12 ani şi 14-15 ani. Copiii au interpretat cântece atent alese, care să transmită cât mai fidel sentimentele lor de dragoste pentru mama, adevărate petale de suflet. Câstigătoarea trofeului concursului a fost Fanta Feraru, elevă în clasa a VIII-a. La prima secţiune, premiul I a fost desemnat elevei Adriana Dumitraş, premiul al II-lea elevei Georgiana Ionel, iar premiul al III-lea elevei Adriana Andrieşi. La cea de-a doua secţiune, premiul I a fost obţinut de Mihnea Stoica, premiul al II-lea a fost împărţit de către Andreea Ifrim şi Florin Ţeoanu, iar premiul al III-lea a fost câştigat de Petru Cobzariu. Au fost recitate şi poezii dedicate femeii în limbile franceză, engleză şi rromani. Au recitat elevii: Florin Ţeoanu, Alexandra Chiorescu, Fanta Feraru, Marta Feraru, Diana Jacotă, Claudiu Moruzi, Sânziana Iliuţă, Radu Beldianu şi Sorina Lefter.

La activitate au fost prezenţi părinţi ai elevilor şi invitaţi de la Şcoala cu cl. I-VIII, Nr. 1, Dorohoi, elevi însoţiţi de înv. Liliana Crăciun. (Dorohoinews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web