Dorohoi News Logo

Elisabeta Negru: “Faptul că am avut media cea mai mare a fost o surpriză chiar și pentru mine”

Elisabeta_Negru

Eleva care a obținut media cea mai mare la examenul de bacalaureat 2011, este absolventă a Grupului Școlar “Regina Maria” din Dorohoi, se numește Elisabeta- Oana Negru și consideră că subiectele date au fost accesibile și puteau fi rezolvate cu puțină atenție și concentrare. Reușita examenului a fost o surpriză chiar până în ziua afișării rezultatelor.
             
Chiar dacă rezultatele au fost cu mult mai mici decât în anii trecuți, examenul totuși a putut fi promovat cu note demne de laudă. Media cea mai mare din Dorohoi a fost 9,78, iar eleva spune că nu a avut nevoie de meditații, profesorii și materialele sugerate de aceștia fiind suficiente. Un rol deosebit în pregătirea acesteia l-a avut prof. Gabriela Bolohan, care prin intermediul metodelor folosite a reușit să transforme examenul de bacalaureat într-o experiență plăcută.Eleva  a obținut de-a lungul timpului mai multe premii care au ajutat-o să se acomodeze cu atmosfera de examen. Pe lângă mențiunea obținută la concursul “Student pentru o zi” la disciplina istorie, Elisabeta a primit premiul al III-lea la disciplina limba engleză în cadrul aceluiași concurs și a reușit să ajungă la faza națională de limba și literatura română. De aceea își dorește să continue studiul limbilor străine în cadrul Universității “Al. I Cuza”, specializarea engleză-germană.

 

”Îmi plac foarte mult limbile străine, și mai ales limba engleză,încă din clasa a III-a când am început să o studiez.Îmi doresc și pe viitor să fac ceea ce îmi place și cred că îmi va fi mai ușor axându-mă pe ceea ce îmi place,” a mai spus eleva.
         
Cauza notelor mici este considerată de Elisabeta modul de supraveghere, elevii putând fi intimidați de prezența acestora pe parcursul examenelor. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: Dorohoinews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web