Dorohoi News Logo

Admitere 2011: Spiru Haret a început vânătoarea de studenţi prin SMS

sms spiru haret

Universitatea Spiru Haret fură startul "admiterii 2011". Rezultatele BacalaUreat 2011 i-au determinat pe oficialii instituţiei de învăţământ superior să caute cele mai variate metode de a-şi atrage clienţii.
'Admitere 2011' bate la uşă după rezultatele dezastruoase la Bacalaureat. Universităţile de stat oferă în toată ţara aproximativ 63.000 de locuri fără taxă şi încă câteva sute de mii de locuri cu taxă.  Astfel cei peste 90.000 de studenţi care au promovat la bacalaureat pot sta liniştiţi. Nu însă şi univesrsităţile particulare, care au o problemă majoră în a-şi completa cifra de şcolarizare.

Universitatea Spiru Haret, deja cu probleme după scandalurile din ultimii ani cu privire la recunoaşterea diplomelor, a început curtarea posibililor studenţi prin SMS.

"25 de facultăţi cu 53 de specializări. Profesori de execepţie. Condiţii moderne de studiu. taxe avantajoase", se precizează în SMS-ul pe care îl primeşti în reţelele de telefonie mobilă. Atenţie, însă, nu toate specializările au acreditare. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web