Dorohoi News Logo

Dorohoi: 838 de elevi repartizaţi la licee

repartizarea computerizată

Începând de ieri, 12 iulie 2011, aboslvenţii clasei a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională şi au participat la repartizarea computerizată, pot fi declaraţi liceeni. Mediile de admitere ale elevilor dorohoieni  au pornit de la 9.91 până la 4.72. Aproape toate locurile la licee au fost ocupate, singurele 2 locuri libere fiind la Colegiul Naţional „Grigore Ghica”, specializarea matematică-informatică.

Media cea mai mare îi aparţine unui fost elev al Şcolii cu nr. 8 „Mihail Kogălniceanu”‚ şi viitor elev al Colegiului Naţional „Grigore Ghica”, specializarea matematică-informatică. La Grupul Şcolar „Regina Maria” media cea mai mare a fost 9.71 la aceeaşi specializare, iar la Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuţă”, prima medie a fost de 8.97 la specializarea Turism şi alimentaţie.

Cea mai mică medie de admitere, 4.72 a fost înregistrată la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” la specializarea matematică- informatică, urmată de 5.44 la Grupul Şcolar „Regina Maria”, specializarea industrie textilă şi pielărie. La Grupul Şcolar „Alexandru Vlahuţă”, ultima medie a fost la electronică automatizări, 6.09.
Cei peste 100 de elevi din judeţul Botoşani, nerepartizaţi din cauza faptului că au completat prea puţine opţiuni mai au o şansă la următoarea repartizare care este programată pentru 22 iulie 2011. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro   

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web