Dorohoi News Logo

Admitere 2011: La liceele din Dorohoi au fost ocupate aproape toate locurile

admitere

Situația admiterii la liceu de anul acesta este cu mult mai diferită față de cea din anii trecuți. Chiar dacă s-a tot vorbit despre calitatea din ce în ce mai scăzută a elevilor și despre minimalizarea interesului acestora, admiterea din 2011 a ocupat aproape toate locurile din liceele dorohoiene.

Prima repartizare a lăsat libere doar 2 locuri la Colegiul Național “Grigore Ghica”, specializarea matematică-informatică, cu toate că ultima medie a fost extrem de mică, 4.72. Grupul Școlar “Regina Maria” și-a ocupat toate cele 360 de locuri, cu ultima medie de  5,44 la specializarea industrie textilă și pielărie. De asemenea și Grupul Școlar “Alexandru Vlahuță” a rămas fără locuri libere pentru a doua repartizare, cele 180 de locuri fiind ocupate cu medii între 6 și 8.97.

Deși niciun liceu botoșănean nu a fost inclus în “Top 100 cele mai bune licee din țară”, liceul dorohoian cel mai bine clasat la nivelul județului este Grupul Școlar “Regina Maria”, care ocupă locul 6, urmat de Grupul Școlar “Alexandru Vlahuță”, pe locul 20. Colegiul Național “Grigore Ghica” s-a clasat pe locul 83 din cele 97 din Botoșani. (DorohoiNews.ro, Madalina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web