Dorohoi News Logo

Miss și Mister Boboc 2018: Talent și emoții la Balul Bobocilor organizat de CN „Grigore Ghica” Dorohoi – VIDEO/FOTO

Balul Bobocilor Ghica_60

Talent, emoții copleșitoare și lacrimi de bucurie au fost în seara de 2 noiembrie 2018 pe scena Sălii Teatrului din Dorohoi, în cadrul Balului Bobocilor organizat de Colegiul Național „Grigore Ghica”.

Tinerii organizatori din acest an și-au arătat devotamentul pentru această tradiție anuală a balului, ei instruind cu măiestrie opt perechi de boboci care au demonstrat prin momentele lor artistice dibăcia și seriozitatea cu care au tratat acest concurs. Cele opt perechi de boboci înscrise au oferit publicului un spectacol de zile mari, arătând astfel roadele muncii în urma unei perioade de pregătiri intense pentru cele trei probe de dans: vals, populară, dans la alegere, proba de aptitudini și proba surpriză. 

Printre probele Balului au fost presărate de asemenea diferite prestații ale artiștilor locali: Urban Kingdom, Sânziana Puiu împreună cu Călin Maxim, Miruna Mihai, Ansamblul Popular din Dumeni și Bianca Lazăr.

În urma unor grele deliberări, inclusiv după o probă de departajare, s-a hotărât ca bobocii care să primească titlul de Miss și Mister Boboc 2018 să fie perechea nr.1, formată din Aostăcioaei Maria și Ciobanu Cosmin. Respectiv, titlul de Miss și Mister Popularitate 2018 a fost acordat perechii nr.7, formată din Surmei Eliza și Gorgan Dănuț.

Perechile au fost premiate după cum urmează: 
Locul I: Aostăcioaei Maria și Ciobanu Cosmin (Perechea nr. 1)
Locul II: Străchinaru Carmen și Nădejde Eusebiu (Perechea nr. 5)
Locul III: Surmei Eliza și Gorgan Dănuț (Perechea nr. 7)
Cea mai creativă pereche: Lungu Andreea și Posteucă Raimond (Perechea nr. 8)
Cea mai elegantă pereche: Leonte Alesia și Burzo Sabin (Perechea nr. 3)
Cea mai expresivă pereche: Gîngă Denisa și Șcheul Alin (Perechea nr. 4)
Cea mai dezinvoltă pereche: Vrăjitoriu Andreea și Grigoriu Ionuț (Perechea nr. 2)
Cea mai carismatică pereche: Morariu Bianca și Bighiu Denis (Perechea nr. 6)

Elevii Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi sunt mândri de tinerele talente ce au îndrăznit să continue să scrie povestea Balului Bobocilor și mulțumesc tuturor ce au susținut desfășurarea acestui eveniment! (Bianca L.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web