Dorohoi News Logo

Balul Bobocilor 2018: Emoții și energie la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi - FOTO

balul bobocilor 02

Emoții și energie la SeminarulTeologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi, unde se munceşte în fiecare zi pentru realizarea unui Bal al Bobocilor de neuitat.

Cele șase perechi înscrise în concurs sunt atent instruite de elevii claselor a XII-a. Carismatici și talentați, boboceii repetă zilnic pentru a ajunge la un rezultat deosebit, fiind, astfel, nerăbdători în a-şi etala abilităţile artistice în faţa publicului-spectator.

Vezi lista cu participanții:
Perechea 1: Giosu Otilia și Drugă Costantin
Perechea 2: Prisacariu Roberta și Romaniuc Vlad
Perechea 3: Olariu Alexandra și Hodan Eduard
Perechea 4: Tăzlăoanu Teodora și Roman Iulian
Perechea 5: Lepărdă Ramona și Balanișcu Petronel
Perechea 6: Ghivireagă Theodora și Băteală Alexandru

Balul Bobocilor organizat de Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob”va avea loc duminică, 11 noiembrie 2018, începând cu ora 16:00, la Sala Teatrului Dorohoi.

Spectacolul-concurs „A night to remember” va cuprinde: proba de prezentare, trei probe de dans: vals, popular, dans la alegere, și, desigur, proba de aptitudini și proba surpriză, probe prin intermediul cărora concurenții au ocazia de a-i convinge pe jurați că ei sunt cei care merită râvnitul titlu de „Miss și Mister Boboc 2018”. Între acestea, vor fi presărate și momente artistice susținute de membrii Cenaclului „Haris” și ai Ansamblului „Romanița”.

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” vă așteaptă în număr cât mai mare pentru a celebra împreună bucuria adolescenței. (Andra-Maria I.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web