Dorohoi News Logo

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi: Elevi și profesori premiați la Consiliul Județean Botoșani

premiere

Peste 4000 de elevi şi 120 de dascăli, din județul Botoșani, au fost implicaţi în proiectul ”Reţea de Prevenire a Traficului de Persoane – Antitrafic Net Botoșani” implementat de Asociația Clara în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Suceava.

Proiectul, cofinanțat de Consiliul Județean Botoșani, a avut ca obiectiv general instruirea personalului didactic în vederea prevenirii traficului de persoane în rândul tinerilor, finalizat prin desfășurarea de activități educaționale inovative cu rol de informare și conștientizare a liceenilor.

Colegiul Național “Grigore Ghica” Dorohoi, reprezentat de profesorii Puiu Otilia, Cucoreanu Gretti, Stegaru Viorica, Pavel Daniela, Ifrim Monica, Jîșcanu Claudia, Nicorici Sonia, Lipșa Crina, Drăghici Cristina, care au participat atât la etapa de informare cât și la cea de implementare, a fost premiat pentru coordonarea de activități educative desfășurate în cadrul proiectului ”Reţea de Prevenire a Traficului de Persoane – Antitrafic Net Botoșani” alături de elevele Ilaș Mădălina (categoria creație literară și afiș), Cremenciuc Nicoleta (categoria creație literară) și Tărnăuceanu Denisa (categoria creație literară) din clasa a XI-a F, coordonați de prof. diriginte, Monica Ifrim.

Conferința finală, precum și festivitatea de premiere, a avut loc în Sala „Nicolae Iorga” din cadrul Cosiliului Județean Botoșani în prezența subprefectului Daniela Lozneanu, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Dorin Birta, ai reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar și ai Avocatului Poporului. (prof. Monica Ifrim, responsabil Comisia pentru promovarea imaginii școlii)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web