Dorohoi News Logo

Olimpici ai Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi invitați la Palatul Parlamentului - FOTO

ghica

În data de 14 iunie 2018 Dorohoi News posta următoarele rânduri: Olimpiada naţională de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat” s-a desfăşurat la Liceul de Arte „Ştefan Luchian” din Botoşani… 26 de echipe, de câte trei elevi, s-au confruntat în cadrul a peste 50 de runde de dezbateri axate pe patru moţiuni sau teze de contra/argumentat… Pentru că au ieşit primii, elevii Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi vor beneficia de o vizită la Palatul Parlamentului, premiul-bonus fiind oferit de deputatul Mihaela Huncă, cea care a participat la festivitatea de deschidere a olimpiadei judeţene…

În acest context, elevii care au reprezentat, în luna iulie 2018, județul Botoșani la etapa naționlă a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”, s-au întâlnit, sâmbătă, 17 noiembrie 2018, cu doamna profesor Mihaela Huncă, deputat în Parlamentul României, pentru a planifica în detaliu vizita mult-așteptată.

În urma discuțiilor cu olimpicii, Călinescu Paula (clasa a X-a B), Hîncu Andra (clasa a X-a D), Iftimie Mihai (clasa a X-a D), Pintilie Maria (clasa a X-a B), Popescu Samuel (clasa a X-a A) și Pujină Paula (clasa a XI-a D), coordonați de prof. Monica Ifrim și prof. Pavel Daniela, doamna deputat Mihaela Huncă a promis că va prelua o serie din opiniile şi argumentele acestora pentru a le prezenta în dezbaterile parlamentare, nu înainte de a le oferi o zi de neuitat la Palatul Parlamentului, respectiv în data de 26 noiembrie 2018. (prof. Monica Ifrim, responsabil Comisia pentru promovarea imaginii școlii)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web