Dorohoi News Logo

Grădinița Nr. 8 Dorohoi vă invită la ediția a VII-a a Festivalului-Concurs „Fir de mărțișor”

Gradinita 8 Dorohoi - Fir de Martisor

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 8 Dorohoi vă invită să participaţi în data de 6 martie 2019, în Sala de festivităţi a unităţii, la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului- Concurs Interjudeţean „FIR DE MĂRȚIȘOR”, concurs aprobat in CAER I pe anul 2019, pozitia 446.

Simbol al primăverii, mărţişorul, un mic obiect prins într-un şnur alb cu roşu, a primit în ultimii ani, semnificaţii diverse, de la podoabă aducătoare de noroc la simbol al renaşterii naturii, reprezentând în același timp un bun prilej de a ne arăta mulţumirea, respectul, preţuirea faţă de persoanele dragi iar confecţionarea lor devenind aproape o artă care cere migală, ingeniozitate şi creaţie.

Concursul își propune să contribuie la dezvoltarea relaţiilor de parteneriat între instituţiile implicate, unităţi preșcolare și şcolare şi între cadrele didactice, la exersarea şi dezvoltarea aptitudinilor interpretative ale copiilor, stimularea potenţialului lor creativ, dezvoltarea spiritului de competiţie și punerea în valoare a copiilor talentaţi din grădiniţe și clasa pregătitoare.

Organizatorii acestui proiect alături de partenerii implicați vă așteaptă cu drag la cea de-a VII-a ediție a festivalului – concurs „Fir de mărțișor”.

Vezi acordul de parteneriat, Click AICI!

Vezi Formularul de înscriere, Click AICI!

Vezi regulamentul, Click AICI!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web