Dorohoi News Logo

Hai la școală! – înscrieri în clasa pregătitoare la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi

scoala ai cuza

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi, în anul școlar 2019-2020, va avea două clase pregătitoare a câte 25 de locuri:

O clasă în alternativa Step by step cu program 8-16 îndrumată de către prof. înv. primar Murărașu Mihaela și înv. Racu Marcela;

O clasă cu program normal 8-12 sau 8-16 la solicitarea părinților îndrumată de către prof. înv. primar Onofrei Alina.

Vă oferim un mediu instructiv - educativ plăcut, clase dotate corespunzător, cadre didactice bine pregătite, cu rezultate deosebite la concursurile școlare și extrașcolare. De asemeni, un alt avantaj îl constituie faptul că elevii pot servi prânzul la patiseria „Patti Chips” (acces direct din școală).

La nivelul unității se desfășoară o gamă largă de activități extracurriculare pentru dezvoltarea armonioasă a copilului dumneavoastră în domeniul artistic (fanfara „Moștenitorii”, corul școlii, ansambluri de dansuri populare), literar (revista „Cuvinte călătoare”), sportiv (echipa de fotbal), educație civică (Școala de vară „Cu profesorii la joacă”), proiectul POCU „La școală cu bucurie” pentru 60 de elevi, două proiecte ERASMUS desfășurate 2018-2020.

Sâmbătă, 2 martie, între orele 10-16, se organizează „Ziua  porților deschise 2019”, în care părinții/ tutorii legal instituiți/reprezentanții legali, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

Vă așteptăm să vă convingem și să punem bazele unei echipe care să lucreze pentru binele copilului dumneavoastră!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web