Dorohoi News Logo

Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi dă startul înscrierilor în clasa pregătitoare

Scoala 8_1

Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi organizează sâmbătă, 2 martie 2019, între orele 9.00 - 17.00, „Ziua porților deschise” pentru copiii care vor frecventa clasa pregătitoare în anul școlar 2019 – 2020.

Părinții și copiii pot vizita spațiile în care își vor desfășura activitatea clasele pregătitoare  purtând discuții cu personalul unității implicat în această activitate. Pentru părinții interesați va fi un bun prilej să primească răspunsuri la toate întrebările, preocupările și curiozitățile lor legate de Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi.

Înscrierea în clasa pregătitoare se va desfășura în perioada 4 – 22 martie 2019, orele 8-18 și constă în completarea de către părinți, on-line sau la unitatea de învățământ, a cererilor tip.

Începând de pe 4 martie, de luni până vineri, între orele 9.00 – 16.00, în Centrul de evaluare psihosomatică organizat în incinta școlii, se va realiza evaluarea copiilor care nu împlinesc 6 ani până pe 31 august 2019 și doresc înscrierea în clasa pregătitoare.

Vă așteptăm cu drag!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web