Dorohoi News Logo

Mărțișoare și zâmbete de copii la Primăria comunei Ibănești - FOTO

Ibanesti 01

Preșcolarii de la Grădinița din Dumbrăvița au trecut astăzi, 4 martie 2019, pragul Primăriei comunei Ibănești, pentru a vesti sosirea primăverii dăruind cu dragoste și bucurie un mărțișor confecționat de mânuțele lor.

Însoțiți de dna ed. Lucia Oboroc, preșcolarii au luat cu asalt birourile instituției pentru a împărtăși bucuria primăverii și pentru a descoperi locul unde oamenii mari muncesc. Întâlnirea cu primarul comunei a fost încântătoare, cei mici fiind extrem de bine pregătiți și dornici să cunoască omul care îi sprijină în activitățile școlare. Îmbujorați, veseli și curioși, cei mici au prezentat angajaților și cetățenilor prezenți un mărțișor muzical prin interpretarea unor cântece de primăvară vesele, dar și emoționante. Efortul lor a fost răsplătit cu dulciuri și ropote de aplauze.

„Ușa Primăriei este mereu deschisă pentru a primi vizita școlarilor și a tinerilor dornici să ne descopere activitatea. Suntem bucuroși să primim în dar munca lor și ne exprimăm aprecierea față de dorința încântătoare de a ne vizita și de a fi împreună la început de primăvară. (...) Să fiți buni, uminți, muncitori și să aveți mereu calea luminată spre succes!” a menționat primarul comunei Ibănești, dl. ing. Romică Magopeț.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web