Dorohoi News Logo

Directorul de la şcoala generală Dimăcheni a luat 4,35 la examenul de titularizare

director

Petronela Zaharia de 32 ani predă limbi străine celor 189 de elevi care învaţă la Şcoala generală din localitatea Dimăcheni, judeţul Botoşani.  Profesoara este o veterană a examenului de titularizare pe care nu a reuşit să îl ia în ultimii patru ani. Acum a depus contestaţie ca să îşi păstreze măcar postul de profesor suplinitor la şcoala pe care o conduce din toamnă, scrie realitatea.net.

Ambiţioasă peste măsură şi dornică să scape de statutul de suplinitor, Petronela este o veterenă a examenului de titularizare pe care a reuşit să îl pice cu brio în ultimii patru ani, potrivit click.ro. "Nu am reuşit să iau nicioadată mai mult de 5, chiar dacă m-am pregătit. Am fost mereu discriminată pentru că am făcut facultatea la Spiru Haret", a mai spus profesoare care a picat şi anul acesta examenul cu nota 4,35.

Dascălul recunoaşte cu zâmbetul pe buze că nu s-a prea omorât cu învăţatul pentru examen, anul acesta. Treburile legate de administrarea şcolii din localitatea Dimăcheni, pe care o conduce din toamnă, dar şi obligaţiile de mamă a trei copii, au făcut-o să piardă şi titularizarea din acest an cu o medie de 4,35. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web