Dorohoi News Logo

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 6 Dorohoi vă invită la cea de-a VIII-a ediţie a concursului „SĂ ÎNVĂŢĂM DE LA CEI MICI!”

concurs

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 6 Dorohoi vă invită să participaţi la cea de-a VIII-a ediţie a concursului interjudeţean de ecologie şi protecţie a mediului „SĂ ÎNVĂŢĂM DE LA CEI MICI!” ce se adresează atât preşcolarilor, cât şi elevilor din învăţământul primar.

Cocursul are un caracter educativ şi oferă copiilor şi cadrelor didactice posibilitatea de a se implica activ şi direct în acţiuni instructiv-educative de protejare şi ocrotire a naturii, conştientizând responsabilităţile acţiunilor lor şi întelegând nevoile de protecţie a mediului, precum şi aplicarea soluţiilor de re-echilibrare şi stabilizare a mediului natural reprezentând o nevoie şi o datorie a societăţii actuale, o provocare globală.

Aşteptăm până pe data de 20 martie 2019, data poştei, lucrările participante. Organizatorii acestui proiect alături de partenerii implicați vă așteaptă cu drag! Mai jos găsiţi prezentarea concursului, regulamentul de organizare, acordul de parteneriat şi fişa de înscriere.

Pentru Regulament CLICK AICI

Pentru Fișa de înscriere CLICK AICI

Pentru Acord de parteneriat CLICK AICI

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web