Dorohoi News Logo

Ziua Femeii la Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu Dumbrăvița - FOTO

Ibanesti01
În acest an școlar, ziua de opt Martie, 2019, a avut pentru elevii Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu Dumbrăvița, Botoșani o semnificație aparte. Coordonați de doamna director Magopeț Mariana și de Pr. Prof. Iftodi Marian, elevii claselor a-VII-A și a-VIII-A, au desfășurat o acțiune de voluntariat la Căminul de bătrâni din Dorohoi.
 
Elevii au adus bucurie și speranță persoanelor aflate în acest centru de îngrijire prin cântece specifice acestei minunate zile. De asemenea la finalul vizitei elevii au avut plăcerea de a dărui tuturor mamelor și bunicilor felicitări și mărțișoare confecționate manual.
 
Bucuria și încântarea au venit din ambele părți. Din partea elevilor, pentru că au oferit cu mult drag aceste momente, dar mai ales din partea gazdelor care au prețuit fiecare minut petrecut alături de elevii noștri.
 
Ziua femeii reprezintă pentru noi toți un omagiu adus tuturor mamelor, bunicilor, surorilor și fiicelor noastre. Femeia plăsmuită de Dumnezeu din coasta bărbatului Adam, are în societatea noastră un rol major în buna formare și educare a viitoarelor generații. De aceea ele trebuiesc prețuite, susținute și iubite, pentru că, fără mame bune nu pot exista elevi buni ce pot forma o societate mai bună.
 
Elevii și colectivul Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu Dumbrăvița, Botoșani urează tuturor femeilor un călduros: La mulți și binecuvântați ani! Pr. prof. Iftodi Marian-Liviu
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web