Dorohoi News Logo

Concursul județean „Armonii de primăvară”, ediția a IV-a - 15 martie 2019 - FOTO

Armonii de primavara_16

În grădina mea de vise...
Se aude pare-mi-se
Cântece din a mea țară
„Armonii de primăvară”.

Primăvara este anotimpul renașterii naturii, dar și a reînvierii sentimentelor umane care  ne fac să simțim energia unui nou început. An de an, avem senzația că întinerim odată cu primul mugur, cu primul ghiocel firav ce-și îndreaptă creștetul imaculat spre cer. Natura ne anunță că Soarele bate îngeam, iar noi, cu mic cu mare, am deschis fereastra și atunci am primit mângâierea lui primăvăratică…

Împreună am descoperit ,,Vestitorii Primăverii” care ne încântă cu noi „ARMONII DE PRIMĂVARĂ ”, iar pe ea am poftit-o în mijlocul nostru, deoarece  o purtăm în inimă mereu.

Concursul județean „ARMONII DE PRIMĂVARĂ”, Ediția a IV-a s-a desfășurat pe data de 15 martie 2019 la SALA TEATRULUI din  Municipiul Dorohoi. La acest festin al primăverii  au  participat elevi din 17 școli din județ.

Concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni:
- Coruri de copii;
- Grupuri folclorice;
- Soliști vocali/instrumentali: 
-- muzică ușoară;
-- muzică populară;
-- muzică folk;
-- muzică cultă.

Din juriu au făcut parte:
- Inspector de educație muzicală, prof. Palade Laurențiu;
- Directorul Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, prof. Luca Otilia Stela;
- Consilierul educativ al Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, prof. Ghebac Ovidiu;
- Profesor educație muzicală Gheorghina Gușulei;
- Profesor educație muzicală Gavriluță Paula.

A fost un concurs cu un puternic impact pozitiv asupra participanților, urmărindu-seconştientizarea rolului activităţilor educative şcolare şi extraşcolare în dezvoltarea armonioasă a personalităţii elevilor, în însuşirea unor comportamente sociale adecvate vârstei și mediului social.

Elevii participanți au fost impresionați de nivelul înalt al concurenților, fiind entuziasmați de prestația acestora, de emoțiile transmise, totodată exprimându-și  dorința de a participa şi la ediţiile următoare. (coordonator proiect prof. Botezatu Emanuela)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web