Dorohoi News Logo

Rezultate deosebite obținute de elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița la Olimpiada Județeană de Religie Ortodoxă

Ibanesti

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița, comuna Ibănești, județul Botoșani a fost reprezentată cu succes și în acest an școlar la Olimpiada Județeană de Religie-Ortodoxă.

Concursul s-a desfășurat sâmbătă 23 martie 2019 la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani și a reunit cei mai valoroși elevi din județul Botoșani la această disciplină.

Cu multă dragoste de Dumnezeu, muncă și perseverență, elevele Rotariu Oana-Mirabela din clasa a-VI-A și eleva Zotic Bianca -Ana-Maria, coordonați de Pr. Prof. Iftodi Marian-Liviu, au demonstrat prin rezultatele obținute că dragostea față de bine și frumos sunt principalele coordonate ale vieții oricărui creștin ce dorește să fie în comuniune cu Dumnezeu.

Astfel, eleva Rotariu Oana-Mirabela Clasa a-VI-A, a obținut un binemeritat loc II cu nota 9,60, evidențiind că munca și rugăciunea sunt calea către succes al oricărui elev ce dorește să învețe și va  participa la etapa natională ce va avea loc la Oradea in perioada 1-5 mai 2019.

Simplitatea, cumințenia și credința sinceră în Dumnezeu, au făcut ca eleva Zotic Bianca Ana-Maria din clasa a-V-a, să obțină Mențiune cu nota 9,00, clasându-se printre primele rezultate obținute la acest nivel de studiu.

Aceste rezultate frumoase arată încă odată că la Școala Dumbrăvița din Botoșani, seriozitatea, munca, buna educație primită din familia elevilor și credința în Dumnezeu sunt principalele atribute pe care această Școală își desfășoară întreaga activitate.

Felicităm elevii pentru aceste rezultate deosebite și rugăm pe Dumnezeu ca și în anii următori să dea înțelepciune și pricepere tuturor elevilor din școala noastră spre a păși pe calea reușitelor școlare și sufletești. (a consemnat Pr. Prof. Iftodi  Marian – Liviu)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web