Dorohoi News Logo

Şase profesori au avut noroc la contestaţii

rezultate

În urma contestaţiilor depuse de către profesori la examenul de titularizare, s-a conchis că la nivelul judeţului Botoşani 123 de candidaţi au note peste şapte, 191 au note situate între cinci şi şapte, iar 162 au note sub cinci.

În urma recorectării lucrărilor, şase norocoşi au o şansă la un post de titular, întrucât au obţinut note peste şapte. Cu toate acestea conform declaraţiilor inspectorului şcolar de resurse umane din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, Daniel Cojocaru, nu toţi candidaţii care au obţinut note peste şapte vor deveni titulari, în contextul în care numarul de posturi pe discipline este mai mic decât numărul celor cu note peste şapte.

Deja celebrele directoare de instituţii nu au reuşit să obţină note mari nici după contestaţii. Ioana Ştefania Chirilă, directorul de la Şcoala Păltiniş, care a susţinut concursul la limba engleză, a rămas cu nota 3,60, iar Petronela Zaharia, director la Şcoala Dimăcheni, la limba engleză a rămas cu 4,35.
Toţi candidaţii care au obţinut note peste şapte au şansa să ocupe astăzi, 22 iulie în sedinţa publică desfăşurată începând cu ora 10:00, în Aula Colegiului National „A. T. Laurian” unul dintre cele 180 de posturi titulare.

În data de 29 iulie va avea loc o şedinţă publică pentru profesorii din alte judeţe care au obţinut note peste şapte şi care vor să se titularizeze la Botoşani. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Vezi aici lista cu rezultatele finale: http://issuu.com/evebt/docs/rezultate_finale_-_tit.2011?mode=a_p.


Autor : DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web