Dorohoi News Logo

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” DUMBRĂVIȚA premiată la Concursul „Prietenii Pompierilor” - FOTO

concurs Scoala Dumbravita 004

În cursul zilei de Vineri, 10 mai 2019, un numar de 10 elevi ai Scolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” DUMBRAVITA, au participat la etapa judeteana  a concursului „Prietenii Pompierilor” organizata pe  Stadionul „1 Mai” Dorohoi.

In concurs au participat zece echipaje tehnico-aplicative, elevi de nivel gimnazial de la următoarele școli: Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița (comuna Ibănești), Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Școala Gimnazială nr.7 Botoșani, Școala Gimnazială Cordăreni, Școala Gimnazială nr. 4 Dorohoi, Școala Gimnazială Cristinești, Școala Gimnazială Păltiniș, Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” Pomârla.

Școala noastră a fost reprezentata de echipajul de fete, îndrumat de prof. Corduneanu Ciprian-Ovidiu si prof. Ciurciun Ioan, echipaj format din 10 elevi (noua concurenţi şi o rezervă), s-a clasat pe locul al III-lea.

Concursul s-a desfăsurat pe doua probe: teoretică si practica compus din pista de îndemânare peste obstacole si ştafeta de 400 metri cu obstacole.

Echipajul a fost alcatuit din urmatorii elevi:
1. Șoflău Adina clasa a VIII-a (căpitanul echipei)
2. Șerbuleț Florina clasa a VIII-a
3. Gurzu Loredana clasa a VIII-a
4. Patriche Bianca clasa a VIII-a
5. Enochi Ancuța clasa a VIII-a
6. Condrea Luisa clasa a VII-a
7. Pușcașu Deborah a VII-a
8. Diaconu Tabita a VII-a
9. Acrudoae Tabita a VI-a
10. Zaituc Denisa a VIII-a
           
Concursul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani și Inspectoratul Şcolar Judeţean Botosani. Prin organizarea acestui concurs s-a urmărit dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă, pentru viaţă şi mediu, precum şi al promovării atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor, formării şi dezvoltării unor trăsături precum iniţiativa, spiritul de echipă, curajul, dârzenia, hotărârea, perseverenţa, corectitudinea şi disciplina. La sfarsitul concursului efortul elevilor a fost rasplatit cu diplome si cupe. 

La buna pregatire a elevilor la acest concurs a contribuit si d-l Baltariu George şef al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Ibăneşti care a srijinit, sustinut si supervizat această activitate in domeniul situatiilor de urgenta. (Prof. Corduneanu C.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web